ID #1115

Voicemail voor een SIP account instellen

Op MyVoipTiger kiest u SIP Account(s) uit het menu bovenaan en komt u op een overzichtspagina terecht waar u uw reeds bestaande SIP account(s) kan bekijken. Indien dit de eerste keer is dat u aanmeldt op MyVoipTiger zal er slechts één SIP account in het overzicht staan.
Om een Voicemail voor een SIP account in te stellen, gaat u op de overzichtspagina naar de lijn voor die betreffende SIP account en klikt u achteraan op het icoontje van de moersleutel. Vervolgens krijgt u volgende opties wat betreft de Voicemail voor die account:
- Indien u de Voicemail wil laten opspringen indien de lijn bezet is, vinkt u het betreffende vakje aan;
- Indien u de Voicemail wil laten opspringen indien de lijn onbeantwoord blijft, vinkt u het betreffende vakje aan en geeft u aan hoeveel seconden er gebeld wordt voordat er naar de Voicemail wordt overgegaan;
- Indien u uw Voicemailberichten wil ontvangen via e-mail, vinkt u het betreffende vakje aan en vult u in het volgende veld het e-mailadres in waarop u de berichten wil ontvangen;
- Indien u de Voicemail berichten van de server wil verwijderen na ontvangst per e-mail (zie hierboven), vinkt u het betreffende vakje aan. Indien aangevinkt zijn de berichten op geen enkele andere manier nog te beluisteren;

- Indien u de taal van de Voicemail wil veranderen, kan u deze hier aanpassen. U kan kiezen uit Nederlands, Frans of Engels.
Indien u de Voicemail activeert voor een account, wordt u verondersteld reeds een gepersonaliseerde boodschap te hebben ingesproken door te bellen naar het nummer 1999 vanop die account. Indien u dat niet doet, hoort de beller een standaard boodschap waarin enkel de SIP account wordt vermeld.
U klikt ten slotte op Bewaren en keert vervolgens automatisch terug naar de overzichtspagina voor uw SIP account(s).