ID #1114

Een SIP account doorschakelen naar een (mobiel) nummer

Op MyVoipTiger kiest u SIP Account(s) uit het menu bovenaan en komt u op een overzichtspagina terecht waar u uw reeds bestaande SIP account(s) kan bekijken. Indien dit de eerste keer is dat u aanmeldt op MyVoipTiger zal er slechts één SIP account in het overzicht staan.
Om een SIP account door te schakelen naar een (mobiel) nummer, gaat u op de overzichtspagina naar de lijn voor die betreffende SIP account en klikt u achteraan op het icoontje van de moersleutel. Naast Schakel gesprek door naar mijn (mobiel) nummer kan u deze optie activeren door het vakje aan te vinken. U typt in het volgende veld het (mobiel) nummer in waarnaar u de gesprekken wil doorschakelen in het formaat [+landcode][zonenummer][telefoonnummer] (bijvoorbeeld: +3222904500). In het laatste veld kan u het aantal seconden ingeven waarna het gesprek moet doorgeschakeld worden. Indien u hier 0 invult, wordt het gesprek niet meer op uw SIP account aangeboden maar onmiddellijk doorgeschakeld naar het door u opgegeven nummer. U klikt ten slotte op Bewaren en keert vervolgens automatisch terug naar de overzichtspagina voor uw SIP account(s).