ID #1113

Een naam toekennen aan een SIP account

Op MyVoipTiger kiest u SIP Account(s) uit het menu bovenaan en komt u op een overzichtspagina terecht waar u uw reeds bestaande SIP account(s) kan bekijken. Indien dit de eerste keer is dat u aanmeldt op MyVoipTiger zal er slechts één SIP account in het overzicht staan.
Om aan een SIP account een naam toe te kennen, gaat u op de overzichtspagina naar de lijn voor die betreffende SIP account en klikt u achteraan op het icoontje van de moersleutel. In het veld achter Naam account kan u een naam invullen voor die SIP account. U klikt op Bewaren en keert vervolgens automatisch terug naar de overzichtspagina voor uw SIP account(s) waar de nieuwe naam voor die account onder de tabel Naam reeds zal getoond worden.