ID #1112

Krediet toevoegen/verwijderen voor een SIP account

Op MyVoipTiger kiest u SIP Account(s) uit het menu bovenaan en komt u op een overzichtspagina terecht waar u uw reeds bestaande SIP account(s) kan bekijken. Indien dit de eerste keer is dat u aanmeldt op MyVoipTiger zal er slechts één SIP account in het overzicht staan.
Om krediet aan een SIP account toe te voegen, gaat u op de overzichtspagina naar de lijn voor die betreffende SIP account en klikt u op het plus-teken onder de kolom Krediet. Op het volgende scherm duidt u het gewenste bedrag aan en klikt u op Krediet toevoegen. U keert vervolgens automatisch terug naar de overzichtspagina voor uw SIP account(s) waar het nieuwe saldo voor die account reeds zal toegevoegd zijn onder de kolom Bedrag. Het totaal beschikbare krediet wordt weergegeven zowel bovenaan op de overzichtspagina van uw SIP account(s) als op de pagina waar u krediet aan een account kan toevoegen. Indien u over geen of niet voldoende krediet meer beschikt, kan u dit in de Shop bijkopen.

Om het krediet van een SIP account te verwijderen, gaat u op de overzichtspagina naar de lijn voor die betreffende SIP account en klikt u op het min-teken onder de kolom Krediet. U kan enkel al het krediet voor een SIP account verwijderen en geen deelbedrag. (Tip: Indien u minder dan het volledige bedrag van een SIP account wil verwijderen, verwijdert u eerst het volledige bedrag en voegt u vervolgens opnieuw het gewenste bedrag aan de SIP account toe.) Zodra u op het min-teken heeft geklikt, bevestigt u op het volgende scherm deze handeling door op Krediet verwijderen te klikken. U keert vervolgens automatisch terug naar de overzichtspagina voor uw SIP account(s) waar het nieuwe saldo voor die account – zijnde 0 – onder de tabel Bedrag reeds zal getoond worden. Het verwijderde krediet werd opnieuw toegevoegd aan het totaal beschikbare krediet voor uw hoofdaccount.