ID #1111

Een SIP account blokkeren/deblokkeren

Op MyVoipTiger kiest u SIP Account(s) uit het menu bovenaan en komt u op een overzichtspagina terecht waar u uw reeds bestaande SIP account(s) kan bekijken. Indien dit de eerste keer is dat u aanmeldt op MyVoipTiger zal er slechts één SIP account in het overzicht staan.
Om een SIP account te blokkeren, gaat u op de overzichtspagina naar de lijn voor die betreffende SIP account en klikt u op de groene bol in de kolom Geblokkeerd.
Om een SIP account te deblokkeren, gaat u op de overzichtspagina naar de lijn voor die betreffende SIP account en klikt u op de rode bol in de kolom Geblokkeerd.