ID #1108

SIP account(s) toevoegen/verwijderen

Op MyVoipTiger kiest u SIP Account(s) uit het menu bovenaan en komt u op een overzichtspagina terecht waar u uw reeds bestaande SIP account(s) kan bekijken. Indien dit de eerste keer is dat u aanmeldt op MyVoipTiger zal er slechts één SIP account in het overzicht staan.
U kan een nieuwe SIP account toevoegen door op de betreffende knop te klikken. Op het volgende scherm duidt u het aantal gewenste SIP accounts aan en klikt u op Toevoegen. U keert vervolgens automatisch terug naar de overzichtspagina voor uw SIP account(s) waar de nieuwe account(s) reeds zullen getoond worden.
Om een bestaande SIP account te verwijderen, gaat u op de overzichtspagina naar de lijn voor die betreffende SIP account en klikt u achteraan op het icoontje van de vuilnisbak. Zodra u heeft bevestigd dat u de account wil verwijderen, keert u automatisch terug naar het overzicht van uw account(s) waar de betreffende account niet meer zal getoond worden.