ID #1025

Grandstream GXP1200 - GXP1450

Voiptiger telefooninstellingen voor Grandstream: GXP1200 en GXP1450

1 Verbind de stukken zoals hier op de foto wordt getoond

Steek het andere uiteinde van de blauwe kabel in de Lan poort van uw internet modem/router

2 Configureer de Grandstream met behulp van een Web Browser

1. Zorg ervoor dat uw telefoon is ingeschakeld en aangesloten op het internet.

2. Druk op de MENU-knop op het menu van de telefoon.

3. Druk op de ' naar beneden" pijl (onder de menu knop) zodat op het scherm "Status" verschijnt, druk dan op de MENU-knop om het IP-adres te controleren.

4. Typ het IP-adres dat op het scherm verschijnt in je browser van je PC (zie hieronder).

5. Vul het standaard wachtwoord "admin" in.

3 Verplichte Voiptiger instellingen door u aan te passen

3.1 Onder het menu “Account1”

3.2 Onder het menu “Account1”, onderaan:

Eerste 3 keuzes aanpassen zoals in dit voorbeeld in de rode kader

3.3 Instellingen opslaan

Druk onderaan de pagina op “Update”

Druk op “Reboot”

4 Instellingen naar uw behoefte

Onder het menu “basic settings” kan u andere instellingen zoals “Time Zone” instellen naar uw behoefte.