ID #1205

CounterPath eyeBeam

Koop en download de meest recente versie van eyeBeam op http://www.counterpath.com/bria.html.

Installeer de toepassing. Na installatie opent eyeBeam zich automatisch en komt u op onderstaand scherm terecht:

Klik op Add en het volgende scherm verschijnt:

Vul deze gegevens in (velden die niet vermeld worden, hoeft u niet aan te passen):

User name: Uw VoipTiger SIP accountcode
Password: Uw VoipTiger SIP accountwachtwoord
Domain: www.voiptigersip.com

Klik op OK. Open het menu door te klikken op het icoon hieronder:

Klik op Options zodat u op onderstaand scherm belandt:

Klik op Advanced.

Onder Enabled codecs mogen enkel de volgende codecs blijven staan: G711 aLaw, G729, G722 en iLBC. Verwijder codecs door ze te selecteren onder Enabled codecs en te klikken op <-. Voeg codecs toe door ze te selecteren onder Disabled codecs en te klikken op ->. Het eindresultaat zou er zo moeten uitzien:

Klik op OK.

U bent klaar om te bellen.