ID #1200

3CXPhone

Download de gratis 3CXPhone van http://www.3cx.com/VOIP/voip-phone.html.

Installeer de toepassing. Na installatie opent de 3CXPhone zich automatisch en komt u op onderstaand scherm terecht:

Klik op Create Profile en het volgende scherm verschijnt:

Klik op New. Onderstaand scherm wordt vervolgens getoond:

Vul deze gegevens in (velden die niet vermeld worden, hoeft u niet aan te passen):

Account name: Willekeurig
Extension: Uw VoipTiger SIP accountcode
ID: Uw VoipTiger SIP accountcode
Password: Uw VoipTiger SIP accountwachtwoord
I am in the office – local IP […] of PBX: www.voiptigersip.com

Klik op Advanced settings zodat het volgende scherm verschijnt:

Onder Audio codecs klikt u tweemaal op Down zodat PCMU onderaan in de lijst met codecs terechtkomt:

Klik op OK. Tenslotte klikt u zowel in het Account settings scherm als in het Accounts scherm op OK.

U bent klaar om te bellen.