ID #1018

Word er een server geplaatst in mijn bedrijf ?

Absoluut niet! Dat is net het voordeel van onze virtuele telefooncentrale in de cloud. De telefooncentrale staat bij ons in de server ruimte (datacenter).

Het grote voordeel hiervan is dat u geen telefooncentrale in huis haalt die u moet laten onderhouden, ook hoeft u niet na een aantal jaren uw centrale te vervangen voor een nieuw exemplaar. Als gebruiker van een virtuele telefooncentrale in de cloudmaakt maakt u gebruik van alle mogelijkheden van de virtuele telefooncentrale. Alle functies die later aan de virtuele telefooncentrale worden toegevoegd krijgt u erbij, m.a.w. u werkt altijd met een nieuwe telefooncentrale en hoeft nooit meer nieuwe hard- of software aan te schaffen.

U kunt deze vraag niet becommentariƫren